Dr. Vinko & The Milicija svojom energijom prkosili kiši

>> Dr. Vinko & The Milicija svojom energijom prkosili kiši

U prepunom caffe baru Elephant, u sobotu su nastupili popularni Dr. Vinko & The Milicija.

Dok je vani kiša lijevala k’o iz kabla, posjetitelji koncerta nisu ni najmanje brinuli o vremenskim uvjetima, jer su plesni ritmovi i dobra atmosfera skretali pozornost od uvjeta sličnih onima iz Biblije. Repertoar pjesmi se protezao od The Police, Muse, Black Keys, pa sve do Queens of the stone age.

> komentar Jure Gecija na koncert

Publiku je posebno oduševila obrada Every breath you take u nešto drugačijem aranžmanu.

– Dečki su si dali oduška, pa smo malo improvizirali u dijelovima pjesama, a to je bila savršena prilika za uvjeriti se u virtuoznost nasvakidašnju za rock glazbenike, Edvina Đerahovića na gitari i Emila Kranjčića na bubnjevima – prokomentirao je nastup Vinko Puclin, popularno zvan Dr. Vinko, koji je briljirao na basu i vokalu.

U isčekivanju nove autorske pjesme Dr. Vinka & The Milicije, koncert je bio uvertira u ljetnu turneju, u sklopu koje će posjetiti gotovo svaki grad na Jadranskoj obali, a svratit će i do susjedne Bosne i Hercegovine (Mostar, Bihać…).

Također, svi koji nisu imali prilike jučer uživo slušati ovaj iznimno kvalitetan band, imat će prilike za to uskoro, jer Dr. Vinko & The Milicija nastupaju na Ljetu u Varaždinu, gdje će i premjerno izvesti novu autorsku stvar “Beži Jankec v beli svet”.

– Autorske stvari su nastale pod utjecajem The Police, Foo Fightersa, The Muse, Black Keys i sličnih, a svi zainteresirani će imati priliku preslušati je već za mjesec dana, kada bi trebala ugledati svijetlo dana – kratko nam je najavio Dr. Vinko nakon nastupa.

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije