Špancirfest: Dolaze austrijski Parov Stelar Band i riječki Jonathan

Austrijski electroswing producent Parov Stelar sa svojim bendom i riječki indie heroji Jonathan novi su headlineri glavne pozornice Špancirfesta na Starome gradu, koji će nastupiti u nedjelju, 23. kolovoza, najavljuju iz Turističke zajednice.

Parov Stelar i njegov bend po prvi put dolaze na Špancirfest, obogaćujući program pozornice Stari grad.

Od svog samog početka Parov Stelar, pravim imenom Marcus Füreder, opčinio je glazbeni svijet svojom plesnom mješavinom swinga i elektronske glazbe.

Glazba Parov Stelara se oslanja na prošlost, prepuna je elegancije, humora i energije, inspirirana različitim stilovima, od soula, popa, jazza do swinga, ali kombinirana s modernim ritmovima pomoću kojih stvara nevjerojatan, neusporediv i jedinstven zvuk, stoji u najavi.

Na Špancirfest dolazi praćen bendom vrhunskih glazbenika, širokom brass i ritam sekcijom te pjevačicom Cleo Panther s kojima čini jednu od najimpresivnijih live atrakcija u svijetu.

Čast da otvori večer pripala je riječkoj indie petorci Jonathan, kojima će ovo također biti premijeran nastup na Španciru.

U nešto više od godinu dana bend se prometnuo u jedno od najtraženijih novih imena na regionalnoj glazbenoj sceni, ponajviše zahvaljujući odličnim izdanjima – albumu “Bliss” i maxi singlu “Getting Closer Is Keeping Us Apart”.

Dodavanjem Parov Stelar Banda i Jonathana na line up otkriven je program za četiri od šest koncertnih večeri koje će se održati na pozornici Stari grad.

Već ranije objavljeni su dolasci S.A.R.S.-a i Bad Copyja (petak, 28. kolovoza), Ede Maajke, Dječaka i High5 (subota, 29. kolovoza) te Dubioza kolektiva i Gogol Bordella (nedjelja, 30. kolovoza).

> Špancirfest: Potvrđeni Edo Maajka, S.A.R.S. i drugi

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije