Bogat program događanja za vikend

S dolaskom lijepog vremena, živnuli su događaji u Varaždinu, a u nastavku donosimo nekoliko prijedloga kuda izaći i kako se zabaviti.

Za sve ljubitelje glazbe, u petak se u čakovečkom Poodroom-u održava 19. HGF demo festival, na kojem nastupaju Blank Canvas, The Hangover, The Evokers, Wind Stain i Media Stres, a kao poseban gost večeri nastupa rock/metal sastav iz Velike Britanije Sansara.

Upad je besplatan, a cijeli događaj počinje u 21 sat.

Također u petak, očekuje nas putopisno predavanje i foto izložba Jurice Galić Juke, putopisca iz Splita koji nam dolazi prikazati svoje viđenje drugih kultura.

Upad je besplatan, a predavanje počinje u 19 sati u prostorijama 4. mjesnog odbora u Trakošćanskoj ulici na kućnom broju 24.

Varaždinski folklorni ansambl u subotu 18. travnja će održati godišnji koncert u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu, a na koncertu će im se pridružiti i veterani te članovi Dječjeg folklornog društva “Sončece”.

Koncert počinje u 19:30, a za ulaznice se potrebno obratiti članovima ansambla.

Čakovečki Media Stres imaju prilično zaposlen vikend, pa tako nakon nastupa u petak na 19. HGF demo festivalu dolaze u subotu u Varaždin održati još jedan koncert, a tom prilikom na pozornici će im se pridružiti rock band John Doe sa svojim obradama poularne rock glazbe.

Sam događaj održava se u caffe baru-u Elephant s početkom u 22 sata, a ulaz za sve posjetiljelje je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije