Noć knjige u Osnovnoj školi Beretinec prošla u znaku filma Avatar

>> NOĆ KNJIGE U OŠ BELETINEC: AVATAR

Povodom već tradicionalne Noći knjige u knjižnicu su 24. travnja pristigli gosti s drugog planeta, točnije, u posjet stigli su nam sa planeta Pandora žitelji pod imenom Na’vi.

Četiri malena žitelja pridružila su nam se i pomogla knjižničaru da prezentiramo našim učenicima njihovu kulturu i planet sa kojeg dolaze. U sklopu druženja gledali smo film Avatar te čitali priručnik za preživljavanje na planetu Pandora, Jamesa Camerona.

Gledanjem filma učenici su upoznavali različite životinje i bića koja žive na tom čudnovatom planetu te su u sklopu radionice izrađivali motive i ukrašavali ih različitim materijalima koje su učenici dobili sa zadatkom da izrade najljepše biće sa planeta Pandore.

Druženje je popraćeno od Ravnateljice i Pedagoginje koje su bile od velike pomoći te smo polako priveli kraju naše druženje koje je trajalo od 17 sati do nešto iza 20 sati. Sa osmjehom na licu i novim informacijama iz svijeta fantastike, učenici su i ove godine obilježili Noć knjige te se oprostili sa našim malim plavim prijateljima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije