Vijesti / Školski kutak

Prvogimnazijalci izuzetno uspješni na Festivalu matematike Varaždinske županije!

Prvogimnazijalci izuzetno uspješni na Festivalu matematike Varaždinske županije!
Prvogimnazijalci izuzetno uspješni na Festivalu matematike Varaždinske županije! 20180405114406523581

U četvrtak, 5. travnja, održan je 4. festival matematike Varaždinske županije. Na Festivalu je sudjelovalo 1000 učenika i 160 mentora iz osnovnih i srednjih škola iz sedam županija.

Učenici Prve gimnazije Varaždin postigli su izvrsne rezultate. U prezentacijskom dijelu je Matko Zlatić (2.g) osvojio 1. nagradu s filmom 'Primjena kvadratne funkcije' (film možete pogledati na poveznici), Nikola Pehnec, Tin Petric i Matija Henčić (4.g) su osvojili 2. nagradu s filmom 'Varaždin', a u podkategoriji Modeli, plakati, bilježnice i slikovnice 1. nagradu osvojila je Lucija Stanko (4.g).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svim učenicima mentor je Ana Grozdanić.

U pojedinačnom natjecanju Ivana Šobak (1.a) osvojila je 3. nagradu, mentor Tajana Golub-Mendaš. 4. mjesto u kategoriji učenika 4. razreda osvojio je Šimun Ilčić, mentorica Ana Grozdanić.

Sudjelovao je još i učenik Lovro Jelenić. U ekipnom natjecanju 2. nagradu osvojila je ekipa Q.E.D. s članovima: Aleksandra-Saša Božović, Dora Kermek, Marta Mihin i Maja Špoljarić.

4. nagradu osvojila je ekipa s članovima: Borna Nikolić, Antonija Engler, Ena Cesar i Adam Ban, mentorica Andreja Veršić koja je ujedno bila i članica komisije za ocjenjivanje prezentacija učenika srednjih škola.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci