Vijesti / Školski kutak

VELIKI PUŽ

Na šahovskom natjecanju učenika iz Varaždinske županije najbolji rezultat postigao Matija Njegač iz Elektrostrojarske škole

Na šahovskom natjecanju učenika iz Varaždinske županije najbolji rezultat postigao Matija Njegač iz Elektrostrojarske škole
Šahovski turnir

Nakon odigranih 7 kola najbolji rezultat je ostvario učenik Elektrostrojarske škole, Matija Njegač sa svih sedam pobjeda...

Nakon velikog uspjeha projekta 'Puž' u osnovnim školama Varaždinske županije koji se već tradicionalno održava u školama Varaždinske županije u petak, 12. listopada, pridružio mu se prvi 'Veliki Puž' natjecanje učenika srednjih škola Varaždinske županije. Na njemu je sudjelovalo devetero mladih šahista.

Nakon odigranih 7 kola najbolji rezultat je ostvario učenik Elektrostrojarske škole, Matija Njegač sa svih sedam pobjeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo mjesto je osvojio Borna Matkun sa šest pobjeda, također učenik Elektrostrojarske škole, a treće mjesto je osvojio učenik Prve gimnazije Varaždin Filip Križanić.

Natjecanje je proteklo u fer, korektnoj i opuštenoj atmosferi. Na turniru je sudjelovala i učenica Elektrostrojarske škole Silvija Sever i osvojila tri boda.

Ovim putem pozivamo sve učenike srednjih škola da se uključe u šahovske aktivnosti i prijave za slijedeći drugi 'Veliki Puž' koji će se odigrati 23. studenoga u Črešnjevu.

Također, će se na Elektrostrojarskoj školi održati humanitarni Božićni turnir učenika i nastavnika srednjih škola posljednjeg dana prvoga polugodišta 21. prosinca 2018. godine.

Veliko hvala na podršci Varaždinskoj županiji i Šahovskom savezu Varaždinske županije na čelu s gospodinom Željkom Matkunom.

Sve informacije vezano uz šahovsko natjecanje 'Puž' dostupne su ovdje.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!