Vijesti / Školski kutak

timske aktivnosti

FOTO Učenici Osnovne škole Trnovec sudjelovali u trodnevnom edukacijsko-rekreacijskom kampu Camperion

FOTO Učenici Osnovne škole Trnovec sudjelovali u trodnevnom edukacijsko-rekreacijskom kampu Camperion
Osnovna škola Trnovec

Kamp vode magistri edukacije te su uz njihovo vodstvo polaznici mogli mnogo naučiti o rijeci Dravi te flori i fauni 'našeg' ekosustava.

Krajem mjeseca lipnja organizirani je trodnevni edukacijsko-rekreacijski kamp Camperion uz rijeku Dravu za djecu i mlade u suradnji s Osnovnom školom Trnovec na kojem je 30-ak polaznika imalo priliku sudjelovati u raznovrsnim timskim aktivnostima.

Polaznici su tako mogli sudjelovati u lovu na blago, lova na zmije i žabe, učiti kako se orijentirati pomoću zvijezda i u edukaciji prve pomoći te se po prvi puta održala i Kamperijada, koja obuhvaća niz natjecanja u zabavnim timskim igrama. 

FOTO Učenici Osnovne škole Trnovec sudjelovali u trodnevnom edukacijsko-rekreacijskom kampu Camperion Osnovna škola Trnovec

Kamp vode magistri edukacije te su uz njihovo vodstvo polaznici mogli mnogo naučiti o rijeci Dravi te flori i fauni našeg ekosustava.

- Polaznici su pokazali motivaciju i zavidni angažman u aktivnostima te dokazali da se može dobro zabaviti i bez mobitela. Naime, u kampu se korištenje mobitela ne dozvoljava - stoji u priopćenju.

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Varaždina, organiziramo i jesensku verziju kampa Camperion te su prijave u tijeku.

Vaše dijete možete prijaviti na linku.

Kako je izgledao jedan tipičan dan u kampu možete vidjeti u videu.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video