Vijesti / Školski kutak

počela je škola

Općina Vidovec osnovnoškolcima kupila radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehnički

Općina Vidovec osnovnoškolcima kupila radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehnički
Goran Stanzl/Pixsell

Za učenik prvih razreda u Osnovnoj školi Vidovec organiziran je zajednički prijem i prigodni program...

Prvog dana nove školske godine učenike s područja Općine Vidovec na njihovim školskim klupama dočekale su nove radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehničku kulturu koje je financirala Općina Vidovec u iznosu od 185.150,00 kuna.

Za učenik prvih razreda u Osnovnoj školi Vidovec organiziran je zajednički prijem i prigodni program na kojem su općinski načelnik Bruno Hranić i njegov zamjenik Dubravko Zavrtnik prvašićima poklonili prigodnu slikovnicu 'Hrvatska za djecu' i poželjeli im uspješan početak nove školske godine.

Slikovnice su podijeljene i učenicima 1. razreda Osnovne škole Tužno. 

- Suradnja Općine Vidovec i naših osnovnih škola je jako dobra. Mjerama koje provodimo nastojimo učenicima i roditeljima olakšati školski život. Prošle smo godine po prvi puta financirali kupnju radnih bilježnica, likovnih mapa i pribora za tehničku kulturu, a s time smo nastavili i ove godine. Već niz godina imamo organiziran besplatan prijevoz školskim autobusom, a financiramo i školsku kuhinju, maturalna putovanja i školu u prirodi djeci slabijeg imovinskog stanja. Naša su vrata za njih uvijek otvorena - rekao je načelnik Bruno Hranić.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6021

Reci što misliš!