Vijesti / Školski kutak

svečanost u zagrebu

POVODOM DANA UČITELJA Djelatnik Treće osnovne škole Tomislav Leček dobio nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja

POVODOM DANA UČITELJA Djelatnik Treće osnovne škole Tomislav Leček dobio nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja
Treća osnovna škola Varaždin

Tomislav Leček nagrađen je za mentorstvo učenicima na državnoj razini, održanim predavanjima županijske, državne i međunarodne razine, rad s darovitim učenicima...

Povodom Dana učitelja na svečanosti u Sveučilišnoj i nacionalnoj knjižnici u Zagrebu Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske nagradilo je 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u školskoj godini 2018./2019. temeljem odluke Povjerenstva za nagrađivanje. 

Iz Treće osnovne škole nagrađen je učitelj-savjetnik informatike, Tomislav Leček, magistar informatike za unapređenje odgojno-obrazovnog procesa i podizanja kvalitete obrazovanja na temelju više kriterija koji su bili uvjet za prijavljivanje na natječaj.

Tomislav Leček nagrađen je za mentorstvo učenicima na državnoj razini, održanim predavanjima županijske, državne i međunarodne razine, rad s darovitim učenicima, za sudjelovanje u realizaciji projekta i unapređenje rada škole, vođenje web stranice škole, vođenje radionica Centra izvrsnosti.

Temeljem novog Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, učitelji su nagrađeni novčanim iznosom bruto iznosa od 10.000 kuna, a nagrade najboljima dodijelila je ministrica Blaženka Divjak.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6021

Reci što misliš!