Vijesti / Školski kutak

PRIZNANJE ZA PRVU

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Čak devetero djelatnika Prve gimnazije dobilo priznanje za izniman rad!

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Čak devetero djelatnika Prve gimnazije dobilo priznanje za izniman rad!
Prva gimnazija Varaždin

'Ovo je veliko priznanje za školu, ali ujedno i velika motivacija za još kvalitetniji rad u svim područjima', poručila je ravnateljica Prve gimnazije Varaždin Janja Banić.

Na svečanoj dodjeli nagrada u NSK u Zagrebu za 510 najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo čak devet djelatnika Prve gimnazije Varaždin, čime je Prva gimnazija Varaždin ujedno postala i škola s najviše nagrađenih najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj!

Za svoj rad tijekom školske godine 2018./2019. i mnogobrojne projekte, aktivnosti i istraživanja, nagrade su primili Anamarija Melnjak, profesorica biologije i kemije, Marko Šafran, profesor biologije, Martina Vidović, profesorica biologije, Lidija Klampfl, profesorica biologije i kemije, Ivana Žnidarić Kajić, profesorica sociologije i politike i gospodarstva, Petra Svetec, profesorica etike, Krunoslav Rukelj, profesor geografije, Bojan Banić, profesor informatike, i Janja Banić, ravnateljica.

- Ovo je veliko priznanje za školu, ali ujedno i velika motivacija za još kvalitetniji rad u svim područjima, s obzirom da Prva gimnazija Varaždin uvijek nastoji svojim učenicima pružiti kvalitetno obrazovanje, pripremiti ih za daljnji život, ali i potaknuti ih da postanu aktivni građani svoje zajednice - poručila je ravnateljica Prve gimnazije Varaždin Janja Banić.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6021

Reci što misliš!