Vijesti / Školski kutak

PROJEKT

NIZ AKTIVNOSTI Dječji vrtić 'Dječji svijet' trenutno provodi dva nova Erasmus projekta

NIZ AKTIVNOSTI Dječji vrtić 'Dječji svijet' trenutno provodi dva nova Erasmus projekta
Dječji vrtić 'Dječji svijet'

Tijekom posjeta partnera iz Portugala, Italije, Grčke i Slovenije, Fight Club Kovačić pokazao je aktivnosti koje provodi s djecom predškolske dobi.

Dječji vrtić 'Dječji svijet' trenutno provodi dva nova ERASMUS projekta. Projekt pod nazivom COLINC - Collaborating for inclusion (Surađujemo za inkluziju) ima za cilj provođenje niza aktivnosti i unapređivanje rada s djecom koja u bilo kom trenutku nailaze na situacije koje im predstavljaju teškoću.

- Kod provođenja navedenog projekta, vrtić ima veliku podršku obitelji djece te se u sam projekt uključuju članovi obitelji, svojim profesionalnim znanjima ili kroz hobije kojima se bave - stoji u priopćenju.

Tijekom posjeta partnera iz Portugala, Italije, Grčke i Slovenije, Fight Club Kovačić pokazao je aktivnosti koje provodi s djecom predškolske dobi, polaznicima DV 'Dječji svijet'.

Pri tome je uz sportske igre, razvoj motoričkih vještina posebno istaknut i rad s djecom na razvoju samopouzdanja i samopoštovanja. Svi partneri na projektu su se izuzetno pozitivno i stručno osvrnuli na značenje sporta u razvoju samopouzdanja i samopoštovanja kod djece.

Razvijajući izrazito kvalitetnu suradnju s roditeljima djece, polaznika programa, DV 'Dječji svijet' kontinuirano, u suradnji s roditeljima, gradi i proširuje kvalitetne sadržaje i njeguje raznolike aktivnosti primjerene djeci predškolske dobi, uvijek provođene na visokoj kvalitetnoj profesionalnoj razini, kao i suvremeno opremljenim prostorima i adekvatnim rekvizitima, upravo kao što je i u suradnji s FC Kovačić.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!