Vijesti / Školski kutak

PROJKT

Učiteljica Prve osnovne škole Varaždin Dijana Terzić putuje u Norvešku na stručno usavršavanje

Učiteljica Prve osnovne škole Varaždin Dijana Terzić putuje u Norvešku na stručno usavršavanje
Prva osnovna škola Varaždin

Seminar će biti održan u gradu Tromsø u Norveškoj u periodu od 14. do 17. siječnja 2020. u organizaciji norveške nacionalne Erasmus+ agencije, a sudionici seminara upoznati će norveški obrazovni sustav.

Kao jedna od ukupno 4 sudionice koje će iz Hrvatske sudjelovati na međunarodnom seminaru 'Use of ICT in pre-primary and primary education', odabrana je učiteljica produženog boravka I. OŠ Varaždin, Dijana Terzić čija je prijava ostvarila najveći broj bodova. 

Seminar će biti održan u gradu Tromsø u Norveškoj u periodu od 14. do 17. siječnja 2020. u organizaciji norveške nacionalne Erasmus+ agencije, a sudionici seminara upoznati će norveški obrazovni sustav s fokusom na najmlađu djecu u obrazovanju, raspravljati o položaju IKT-a u području odgoja i obrazovanja u zemljama sudionicama Erasmus+ programa, posjetiti jednu obrazovnu ustanovu koja aktivno koristi IKT u svome radu te naučiti kako napisati kvalitetne projektne prijedloge u okviru Ključne aktivnosti 2 – Školska partnerstva.

Troškovi za kontaktni seminar biti će financirani od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije. 

- Osim sudjelovanja na ovom seminaru, učitelji I. OŠ Varaždin trenutno su uključeni u 5 Erasmus projekata u kojima surađuju s partnerima iz Slovenije, Španjolske, Italije, Cipra, Njemačke, Litve, Makedonije, Portugala i Turske te odlaskom s učenicima na mobilnosti obogaćuju svoja znanja i iskustva - rekla je školska projektna koordinatorica Tea Pavičić Zajec

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!