Vijesti / Školski kutak

nagrade ministarstva

MEĐU NAJUSPJEŠNIJIMA Evo tko su nagrađeni djelatnici I. osnovne škole Varaždin

MEĐU NAJUSPJEŠNIJIMA Evo tko su nagrađeni djelatnici I. osnovne škole Varaždin
Prva osnovna škola Varaždin

Učitelji I. OŠ Varaždin nagrađeni su za unaprjeđenje odgojno-obrazovnog procesa i podizanja kvalitete obrazovanja...

Na Dan učitelja, 5. listopada, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske nagradilo je 504 najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u školskoj godini 2019./2020. temeljem odluke Povjerenstva za nagrađivanje.

Vezana vijest:

učitelj, profesor svjetski dan učitelja NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Donosimo popis najuspješnijih učitelja i profesora iz Varaždinske županije

Među najizvrsnijim pojedincima koji su omogućili kvalitetno obrazovanje učenicima našlo se četvero djelatnika I. osnovne škole Varaždin: Karmen Hans-Jalšovec, ravnateljica škole, dr.sc. Tea Pavičić Zajec, učiteljica razredne nastave, mr.sc. Tamara Ređep, učiteljica informatike i Ivica Kolarić, univ. dipl. ing., učitelj tehničke kulture. 

Učitelji I. OŠ Varaždin nagrađeni su za unaprjeđenje odgojno-obrazovnog procesa i podizanja kvalitete obrazovanja na temelju više kriterija koji su bili uvjet za prijavljivanje na natječaj.

Ravnateljica škole Karmen Hans-Jalšovec nagrađena je za sudjelovanje u međunarodnim projektima financiranim iz EU fondova, provođenje istraživanja u svrhu unaprjeđenja odgojno-obrazovnog procesa, objavljivanje stručnih članaka i rad u udrugama.

Doktorica informacijskih i komunikacijskih znanosti, Tea Pavičić Zajec, tako je nagrađena za održavanje predavanja i radionica na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnoj udruzi, objavljivanje stručnih članaka na međunarodnim konferencijama, autorstvo priručnika i obrazovnih digitalnih sadržaja, pisanje, vođenje i sudjelovanje u međunarodnim projektima financiranim od EU, organiziranje javnih događaja te provođenje istraživanja u svrhu unaprjeđenja odgojno-obrazovnog procesa. 

Magistra informacijskih i komunikacijskih znanosti, doktorandica Tamara Ređep, nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, vođenje web stranice škole, autorstvo priručnika za učitelje, objavljivanje stručnih članaka, te sudjelovanje u međunarodnim projektima financiranim od strane EU. 

Diplomirani inženjer elektrotehnike i svjetski prvak u robotici Ivica Kolarić nagrađen je za mentorstvo učenicima na državnim i međunarodnim natjecanjima, suradnju s udrugama koje unaprjeđuju struku, rad s darovitim učenicima te sudjelovanje i koordiniranje međunarodnih projekata. 

Među nagrađenima je i Željka Hutinski koja nastavu održava na Prvoj i Trećoj osnovnoj školi Varaždin.

Temeljem novog Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, učitelji su nagrađeni bruto novčanim iznosom od 10.000 kuna, a najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima u virtualnom okruženju čestitao je ministar Radovan Fuchs

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video