Vijesti / Školski kutak

erasmus+ projekt

'GET TO KNOW US' Novi projekt u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar

'GET TO KNOW US' Novi projekt u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar
CTS Varaždin

Obzirom na odlična iskustva prošlog projekta, ali i na odlične ocjene za provedbu projekta, nova iskustva će doprinijeti kvaliteti rada u Centru.

Nakon što je uspješno završen Erasmus+ projekt „Let's hit the road“ u kojem su s učenicima učili o školskom sustavu, ali i kulturi, hrani i običajima njihovih prijatelja iz Portugala, Poljske i Engleske, u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar kreće novi projekt pod nazivom „Get to know us“ u okviru programa Erasmus+.

Projekt traje 24 mjeseca, počevši od 1. 9. 2020. i završno s 31. 8. 2022., a za projekt će COO Tomislav Špoljar dobiti 20.700,00 EUR.

Ovoga puta u projektu sudjeluju škole iz Engleske, Irske, Slovenije, Njemačke i Austrije, a u projektu će se predstaviti zemljopisne, ekonomske i kulturne značajke zemalja partnera uz upoznavanje obrazovnih sustava za učenike s invaliditetom uz razmjenu najboljih praksi.

Obzirom na odlična iskustva prošlog projekta, ali i na odlične ocjene za provedbu projekta, sigurni smo da će nova iskustva doprinijeti kvaliteti rada u Centru.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!