Vijesti / Školski kutak

uspjeh

Učenice Šeste osnovne škole Vanda Vrček i Barbara Kelava uspješne na državnim natjecanjima

Učenice Šeste osnovne škole Vanda Vrček i Barbara Kelava uspješne na državnim natjecanjima
Šesta osnovna škola Vraaždin

Učenice su se odlično pripremile uz ogroman trud, želju i volju svojih mentora...

Na državnom Natjecanju iz kemije, biologije i matematike, učenice VI. osnovne škole Varaždin, Vanda Vrček i Barbara Kelava osvojile su prva mjesta, što je izniman uspjeh, posebno u ovim vremenima pandemije i kombinacije nastave na daljinu s nastavom u školi.

Učenice su se odlično pripremile uz ogroman trud, želju i volju svojih mentora, savjetnice Mihaele Vrbnjak Grđan iz biologije i kemije i profesora matematike Darija Maltarskog. Sad su to učenice prvog razreda Prve gimnazije iz Varaždina.

U studenom se održalo državno Natjecanje iz kemije u 6. osnovnoj školi, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Vanda Vrček je tu osvojila 4. mjesto. Biologija je održana 24. studenog, a Vanda je osvojila odlično prvo mjesto na koje je izuzetno ponosna. Dodjela je održana 1. prosinca. 

Barbara Kelava osvojila je prvo mjesto na državnom Natjecanju iz matematike koje se održalo u VI. osnovnoj školi u Varaždinu 26. listopada. Barbarin mentor je profesor matematike Dario Maltarski.

Na dodjeli nagrada učenicama prisustvovao je ravnatelj škole Mario Stančić i stručna služba škole te mentori i učenice. Ravnatelj je čestitao svima te posebno zahvalio mentorima na dugogodišnjem radu i zalaganju te rekao kako se ne događa svake godine da škola ima državnog prvaka te kako je izrazito ponosan što baš ove ima osvrnuvši se na pandemiju koja je zahvatila svijet.

Učenice i mentori primili su prigodne poklone.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video