Vijesti / Školski kutak

Općina Sračinec

Zamirisale jagode u vrtiću i Osnovnoj školi Sračinec

Zamirisale jagode u vrtiću i Osnovnoj školi Sračinec
Općina Sračinec

Bila je ovo prilika da školska djeca preuzmu donaciju na uređenim prostorima učionica na otvorenom koje su uređene u dvorištima osnovnih škola u Svibovcu Podravskom i Sračincu.

S više od 40 kilograma ekološki uzgojenih jagoda počastila su se djeca koja pohađaju dječji vrtić Bambi Sračinec, Osnovnu školu Sračinec i Područnu školu Svibovec Podravski. Njih je donirao proizvođač, Tomislav Drk, koji uz jagode uzgaja i mandarine na plantaži u dolini Neretve.

- Prošlu smo godinu zbog epidemiološke situacije preskočili ovu akciju za svaku pohvalu. Zahvaljujem gospodinu Drku koji je odlučio da ove godine nastavljamo na isti način - u proljeće jagode, u jesen mandarine - rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec koji je zajedno s donatorom uručio poklone za djecu.

Bila je ovo prilika da školska djeca preuzmu donaciju na uređenim prostorima učionica na otvorenom koje su uređene u dvorištima osnovnih škola u Svibovcu Podravskom i Sračincu, a vrtićku djecu zatekli smo u igri na novouređenom igralištu u dvorištu dječjeg vrtića Bambi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video