Vijesti / Školski kutak

početak školske godine

U Općini Vinica započela nova školska godina, upisano 35 učenika prvih razreda

U Općini Vinica započela nova školska godina, upisano 35 učenika prvih razreda
Općina Vinica

Ravnateljica Mirjana Jambriško zahvalila se Općini Vinica na dobroj suradnji.

Danas je u Osnovnoj školi Vinica započela nova školska godina 2021./2022. Ispred zgrade osnovne škole prvašiće i njihove roditelje dočekali su ravnateljica Osnovne škole Vinica Mirjana Jambriško, učiteljica Tatjana Pajtak i načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof. Tom su prilikom pozdravili sve prisutne te im se ukratko obratili.

Ravnateljica Mirjana Jambriško zahvalila se Općini Vinica na dobroj suradnji.

Danas je na području Općine Vinica ukupno 31 učenik započeo svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Ove školske godine u 1.A razred u OŠ Vinica upisano je 25 učenika, u PŠ Gornje Ladanje u 1.L razred upisano je 5 učenika, dok je u PŠ Natkrižovljan u 1.N razred upisan jedan učenik.

Općina Vinica uvijek je rado uključena u aktivnosti kojima je cilj poboljšati uvjete rada i obrazovanja. I ove godine Općina Vinica financira nabavu radnih bilježnica, likovnih mapa i ostale opreme za učenike OŠ Vinica te sufinancira produženi boravak u Osnovnoj školi Vinica.

Načelnik dr.sc.Branimir Štimec, prof danas je uputio službeni dopis povodom početka nove školske godine ravnateljici Osnovne škole Mirjani Jambriško, ravnateljici Srednje škole Rajki Tršinski i svim učiteljima, profesorima i ostalim djelatnicima. Poželio im je sretan početak školske godine te mnogo uspjeha i dobrih rezultata.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video