Vijesti / Školski kutak

prijem za maturante

Grad Varaždin upriličio prijem za maturante koji su ostvarili najbolje rezultate na maturi

Grad Varaždin upriličio prijem za maturante koji su ostvarili najbolje rezultate na maturi
Grad Varaždin

Gradonačelnik Neven Bosilj čestitao je maturantima na postignutom uspjehu u srednjoškolskom obrazovanju i iznimnim rezultatima na državnoj maturi.

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravka Grđan i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnost Danijela Vusić održali su danas 17. rujna 2021. godine prijem za maturante s područja grada Varaždina koje je njihova škola nominirala kao one koji su u svojoj školi ostvarili ponajbolje rezultate državne mature 2021. godine.

Ukupno je nominirano 15 maturanata iz 7 srednjih škola. Područja na kojima su ostvareni rezultati su: hrvatski jezik, engleski jezik, njemački jezik, matematika, fizika, kemija, geografija i glazbena umjetnost

Gradonačelnik Neven Bosilj čestitao je maturantima na postignutom uspjehu u srednjoškolskom obrazovanju i iznimnim rezultatima na državnoj maturi te im poželio puno sreće u daljnjem obrazovanju kao i da se po povratku studija vrate u Varaždin.

- Grad Varaždin i dalje će nastaviti stipendirati studente kao i studente deficitarnih zanimanja kako bi mladim ljudima olakšao njihov obrazovni put - istaknuo je gradonačelnik.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video