Vijesti / Školski kutak

Centar Tomislav Špoljar

Na humanitarnom malonogometnom turniru zaigrali i učenici Centra 'Tomislav Špoljar'

Na humanitarnom malonogometnom turniru zaigrali i učenici Centra 'Tomislav Špoljar'
Centar 'Tomislav Špoljar'

Sredstva sakupljena na turniru bit će namijenjena za opremanje senzomotorne sobe u Centru Tomislav Špoljar.

U nedjelju 23. 10. 2022. u sportskoj dvorani Graberje u organizaciji Studentskog zbora Studentskog centra Varaždin odigran je humanitarni studentski malonogometni turnir.

Sredstva sakupljena na turniru bit će namijenjena za opremanje senzomotorne sobe u Centru Tomislav Špoljar.

Na turniru su nastupile četiri ekipe sastavljene od studenata varaždinskih fakulteta.

Uz njih nastupilo je i  osam učenika Centra (Karlo i Teo P., Karlo K., Mario S., Emanuel H., Danko B., Antonio H. te Roberto O.) uz vodstvo učiteljice tjelesne i zdravstvene kulture Kristine Kralj.

Studenti i učenici odigrali su jednu revijalnu utakmicu u kojoj su jedni i drugi uživali, zabavili se i ujedno pokazali uzajamno poštovanje.

- Hvala Zajednici športskih udruga grada Varaždina na ustupanju dvorane, posebno hvala studentima Josipu Stojaku i Stipi Tomasu na trudu, volji, vremenu uloženom na organizaciji ovog turnira. Treba naglasiti da nijedan student nije iz Varaždina ili okolice, već su iz različitih dijelova Hrvatske, pa čak i izvan nje, pa je lijepo vidjeti da studenti koji su došli u naš grad daju doprinos zajednici humanitarnim radom. Čestitamo našim učenicima i studentima te ujedno zahvaljujemo na  poklonjenim majicama za učenike sudionike. Vidimo se sljedeće godine - poručili su iz Centra Tomislav Špoljar. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.