Vijesti / Školski kutak

škola kodiranja

U Varaždinu otvorena prvi Logiscool škola u Hrvatskoj

U Varaždinu otvorena prvi Logiscool škola u Hrvatskoj
Grad Varaždin

Škola je prisutna u 35 zemalja, na više od 170 lokacija te podučava više od 185.000 djece, a svatko može naučiti programirati i postati digitalno pismen.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Danijela Vusić prisustvovala je otvorenju prve Logiscool škole u Hrvatskoj, međunarodne škole kodiranja.

Školu je svečano otvorio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, a uz suvlasnika Logiscool franšize u Hrvatskoj Dražena Crnkovića, nazočili su i dekanica Fakulteta organizacije i informatike Nina Begičević Ređep, dekan Međimurskog veleučilišta Igor Klopotan, pročelnik odjela Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek, ravnatelji škola i drugi gosti.

Podučavanje u Logiscool školi odvija se kroz nagrađivani certificirani nastavni program, a škola je prisutna u 35 zemalja, na više od 170 lokacija te podučava više od 185.000 djece. Svatko može naučiti programirati i postati digitalno pismen jer Logiscool kurikulum sadrži potpuno modularne i pametne lekcije kako bi učenje bilo zabavno djeci i mladima.

Škola će sa službenim radom krenuti u listopadu.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.