Vijesti / Špancirfest 2019

Špancirfest 2019.

PETI DAN Goran Bare i Majke na glavnoj pozornici, Dr. Bubbles ponovno će zabavljati publiku - evo što još nudi program

PETI DAN Goran Bare i Majke na glavnoj pozornici, Dr. Bubbles ponovno će zabavljati publiku - evo što još nudi program
Facebook, TZGV, PR foto, Dubravka Petric/Pixsell

Dobre emocije nastavljaju se širiti gradom, a u nastavku pročitajte što vas očekuje četvrtog dana festivala.

U programu petog dana Špancirfesta može se naći za svakoga po nešto, od glazbe, ulice, kazališta i Parka kreative.

Dobre emocije nastavljaju se širiti gradom, a u nastavku pročitajte što vas očekuje četvrtog dana festivala.

Glazbeni program

Korzo

Špancirfest obožava ugostiti zanimljive strance i putnike, a jedan od njih je zasigurno i Commi Blade koji dolazi iz dalekog Senegala i svira etno-zabavno-afričku glazbu na Mandika jeziku.

 

Trg Miljenka Stančića

Od 22 sata na Stančiću posjetitelji će uživati uz rock hitove koje će puštati DJ Resident.

KVART Stari grad

U KVART-u je ekipa spremna za chill od 19 sati do 22 sata pa opet od 23.30 do 1 sat iza ponoći, a glazbu će puštati DJ.

Pan pozornica Stari grad

Legendarni Goran Bare i Majke vraćaju se po tko zna koji put na Špancirfest, ali s ništa manje energije nego bilo koji prethodni. Startaju u 22 sata.

Ulični program

I utorak će na Franjevačkom trgu, ispred Varteksovog dućana, nastupiti Damat drummer. Prvo u 17 sati, a na istom mjestu ponovit će svoj nastup i u 19 sati.

Velike i male razveselit će i Dr. Bubbles koji će nastupiti u tri navrata, u 17, 18 i 19 sati, na Franjevačkom trgu kod kipa Grgura Ninskog.

Nova lica petog dana Špancirfesta dolaze sa sjevera Engleske. Riječ je o New York Brassbendu koji će na varaždinske ulice donijeti jazz, reaggea, funka i ska. Prvo će svoj nastup započeti na Korzu u 18 sati, a na istom će trgu ponoviti nastup i u 19 sati i 30 minuta. I budite spremni za ples.

Heroji ulica također nastavljaju s programom. Moonwalkersi su na rasporedu od 10 sati u Gundulićevoj, a u isto vrijeme u Kranjčevićevoj uživajte u svirci Trio Tonusa.

Tomislav Čavlek je u 17 sati u Kranjčevićevoj ulici, a Dodger Artfool na Trgu slobode u istom terminu. Igor Mutić je od 19 sati u Kranjčevićevoj ulici, a od 19.30 Trio Verse na Trgu slobode.

Vila Bedeković

Šarmantna glumica Anđelka Prpić dolazi na Špancirfest s predstavom 'Šta me snađe'. Predstava počinje u 20.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kuna u sustavu Eventim.

Park kreative i Vindiland

Park kreative središnje je mjesto stvaranja, inovacije i kreacije za djecu i mlade. Zelena, sigurna oaza parka u Habdelićevoj ulici, u samom srcu Varaždina, u deset će festivalskih dana  ugostiti niz zanimljivih sadržaja namijenjenih poticanju istraživanja i učenja. Radionica, predstava i izvedbi ima mnogo, a na klincima i onima nešto većima, je samo da izaberu gdje i kako će se zabavljati.

Vindijina čarobna zemlja Vindiland, u kojoj vlada samo veselje i zabava, pravi je kreativni kutak za sve male vindijance. Najmlađi u Vindilandu mogu uživati u različitim zabavnim i sportskim sadržajima, a sve to uz mnoštvo zabave, smijeha i užitka. Vindiland je otvoren od ponedjeljka do petka, od 10 do 14 i od 16 do 20 sati, a vikendom od 10 do 20 sati.

Cijeli program pogledajte ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video