Vijesti / Špancirfest 2019

NE PROPUSTITE

LOOP GLAZBENA KLINIKA Završni dan na rasporedu su izložba, radionica upoznavanja s ukulelama, vokalna klinika Ricarda Luquea...

LOOP GLAZBENA KLINIKA Završni dan na rasporedu su izložba, radionica upoznavanja s ukulelama, vokalna klinika Ricarda Luquea...
LOOP Glazbena klinika

Posljednji je dan LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019. - evo što vas očekuje...

Ušli smo u samu završnicu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019. Još samo danas do 20 sati zainteresirani mogu razgledati izložbu glazbenih instrumenata i opreme u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici te ih tamo i isprobati.

U 16 sati će na istom mjestu početi posljednja radionica za djecu i početnike kojima će mlada Varaždinka Gita Sočković predstaviti ukulele, dok će u 18 sati na svoje doći pjevači.

Tada će, naime, početi Masterclass radionica - vokalna klinika za koju je iskazan veliki interes, a što ne čudi s obzirom da će je voditi renomirani glazbenik Ricardo Luque.

Nakon radionice Ricardo Luque & Amigos će održati koncert na festivalskoj pozornici na Korzu te od 20 sati glavni gradski trg ispuniti latino ritmovima i pozvati posjetitelje Špancirfesta na ples.

U posjet će ponovno doći Ivana Galić koja je na pozornici na Korzu nastupila prošle nedjelje. Ona će poslijepodne zapjevati na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike u Gajevoj ulici, praćena dvojicom varaždinskih glazbenika - Nenadom Resnikom i Zoranom Puljekom. Osim njih, šetačima će pred Varaždinskom kućom svirati i veseli glazbeni sastav Gungula.

U sklopu kLOOPske scene Sloboda, koncert za kraj LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019 će u Caffe baru Sloboda od 22 sata održati Danchi & Rikverc bend. Isti bend je jučer navečer zabavljao šetače u Gajevoj ulici, gdje je tijekom poslijepodneva nastupila i Gungula.

Održana je i odlično posjećena gitaristička radionica namijenjena djeci i početnicima, a nešto kasnije i Masterclass radionica - gitaristička klinika Ivana Ivankovića za one s određenim glazbenim predznanjem i sviračkim iskustvom.

U sklopu kLOOPske scene Sloboda je u Caffe baru Sloboda do kasno u noć okupljenima svirao varaždinski band The Fakin’ Lajsne.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!