Vijesti / Špancirfest 2019

ZAJEDNIČKO DRUŽENJE

NAKON ŠPANCIRA Čehok zahvalio radnicima Čistoće, Parkova i drugima koji su zaslužni za uspjeh festivala

NAKON ŠPANCIRA Čehok zahvalio radnicima Čistoće, Parkova i drugima koji su zaslužni za uspjeh festivala
Varaždinski.hr, TZGV

Grad je preporučio upravama tih poduzeća da radnicima isplate dodatne dnevnice za rad tijekom Špancirfesta.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i njegova zamjenica Sandra Malenica danas su na zajedničkom druženju u restoranu Aquacity okupili djelatnike Turističke zajednice Grada Varaždina, Parkova, Čistoće, članove Varaždinske građanske garde, volontere na projektu Varaždin – Europska prijestolnica mladih 2022 kao i ostale suradnike te novinare koji su, kako je rečeno, svi zajedno pridonijeli uspješnosti i odličnoj organizaciji ovogodišnjeg Špancirfesta.

- Mislim da je u redu zahvaliti svim onim službama koje se inače manje ističe kad govorimo o uspjehu Špancirfesta. Obično se govori o Turističkoj zajednici, Gradu Varaždinu, svima onima koji sudjeluju u organizaciji, a manje o svim komunalnim trvrtkama grada Varaždina i ostalima koji sudjeluju i koji su ove godine napravili sve da grad bude čist i uredan i da se zapravo ne primijeti da je u gradu puno više ljudi, puno više vozila. Ujutro je grad stvarno bio potpuno čist i uredan i zaista zahvaljujem svim radnicima - poručio je Čehok.

Dodao je da je Grad preporučio upravama tih poduzeća da radnicima isplate dodatne dnevnice.

- Da to osjete i na plaći, jer stvarno su se potrudili - rekao je.

Nije gradonačelnik želio davati neku brojčanu ocjenu Špancirfestu.

- Teško je ocjenjivati. Festival stvara pozitivno ozračje u gradu, najveći uspjeh je u tome da nemamo puno nezadovoljnih, da se građani ugodno osjećaju, da je sve više šetača... Tako da mislim da je ta opća atmosfera zapravo najbolji pokazatelj uspješnosti Špancirfesta - smatra Ivan Čehok.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!