Vijesti / Špancirfest 2022

ŠPANCIRFEST

Sunset zona i ove godine na Špancirfestu, vrhunski DJ-evi rasplesat će vas na Trgu Miljenka Stančića

Sunset zona i ove godine na Špancirfestu, vrhunski DJ-evi rasplesat će vas na Trgu Miljenka Stančića
Varaždinski.hr

Čeka vas odličan provod...

Program Špancirfesta će po treći put zaredom obogatiti ritmovi iz mikseta voljenih DJ-eva koji će nastupiti na Trgu Miljenka Stančića kao glavna imena Sunset Zone.

Posjetitelji festivala će tako svih deset dana manifestacije u razdoblju od 21 h do ponoći moći uživati u plesnim ritmovima house, latino, dance ili pak old school glazbe, uz brojna iznenađenja.

Organizatorica Sunset Zone, direktorica PR Lady agencije Martina Pakšec, ponovo dovodi mnoga zanimljiva imena s aktualne DJ scene, pa će tako 22. kolovoza sve prisutne zabavljati svestrani Mario Kovač, glumac, redatelj i poznavatelj vrhunske glazbe, a 26. kolovoza Vedran Car, poznat kao omiljeni voditelj Otvorenog radija i DJ koji je nastupio i na ovogodišnjem Ultra Europe festivalu.

Pravu glazbenu poslasticu donose Alen Markez i saksofonistica Lana Škrgatić, duo koji svojom kombinacijom instrumentalne glazbe i miksanih ritmova nikog ne ostavlja ravnodušnim, u što se možete uvjeriti 20. kolovoza.

Program na Stančiću otvaraju dobro nam poznati DJ-evi Sasha Mikac i slovenski Timo G, koji će tim povodom zajedno stati za pult, a iza sebe imaju brojne nastupe među kojima se ističu oni na Forestlandu i Ultra Europe festivalu.

Uz navedene izvođače, line up Sunset Zone čine i Voltair, Kay Zrill, Krle vs. Burek vs. Potočnik, Darrix Trace, Krnya te Nkle i P4 Dance Show by Maja Kućar. Raspored po danima možete provjeriti na programu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video