Vijesti / Špancirfest 2022

NAJBOLJI HRVATSKI BURGERI U VARAŽDINU

Špancir burger festival na Kapucinskom trgu - TOP gastro iskustvo

Špancir burger festival na Kapucinskom trgu - TOP gastro iskustvo
Sandro Sklepić

Samo najbolji, probrani burger majstori mogu se naći na prvom Špancir burger festu, gdje možete probati dvadesetak vrhunskih delicija, a tu je i ponuda pića te zabavni program.

Na Kapucinskom trgu ove se godine po prvi puta smjestio Špancir Burger Festival s probranim burgerskim kućicama i dvadesetak raznolikih delicija kreiranih od vrhunskih namirnica, osmišljenih i pripremljenih s velikom ljubavlju i strasti.

Foto: Sandro Sklepić

Burger majstori koji su stigli na Špancirfest odabrani su kako bi posjetiteljima najraznolikijeg hrvatskog festivala ponudili i jednako raznoliku ponudu okusa. 

Špancir burger fest Špancir burger fest



Jedan od njih je višestruko nagrađivana Reshetka – festivalska varijanta ekipe iz slavne Đurine Hiže koja se u Varaždinu nalazi na „domaćem terenu“. 

Foto: Sandro Sklepić

Morske burgerske okuse predstavljat će ekipa iz Zadra, Picnic Fun Mingle, dok će toplinu i ugodnu ljutinu,  „baš onak’ kak’ treba“, stvarati BBQ Hot Yard. 

Foto: Sandro Sklepić

Gurmani željni istraživanja noviteta u kućici  4BURGERS – Your everyday burger mogu isprobati potpuno novi koncept burgera, a po prvi puta na jednom festivalu svoje mesne delicije uobličene u slasne burgere spravljene od domaćeg mesa, predstavlja i mesnica The meat u suradnji sa chefom Nenadom Komesom.

Foto: Sandro Sklepić

Posebno zanimljiva je ponuda kućice Beg’s Plant Based, koja nudi burger kreacije bez mesa koji će možda uspjeti razuvjeriti i mnoge zaklete mesoljupce.

Uz burgere tu su i tekući užici u rasponu od koktela do piva, uz poneku domaću rakiju, a taj pravi potpouri okusa i doživljaja zaokružuje zanimljiv glazbeni program čime Špancir burger festival postaje pravo gastro-party žarište festivala.

Radno vrijeme Špancir burger festivala:
Nedjelja - četvrtak 17.00 - 01.00
Petak i subota 17.00 - 03.00

Foto: Sandro SklepićFoto: Sandro Sklepić

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video