Vijesti / Špancirfest 2022

ŠPANCIRFEST, DAN DRUGI

FOTO & VIDEO Velika gužva i odlična atmosfera u subotnju večer na Špancirfestu

FOTO & VIDEO Velika gužva i odlična atmosfera u subotnju večer na Špancirfestu
Turistička zajednica Grada Varaždina

Činilo se da će kiša upropastiti večernji program, ali prestala je baš kada je trebalo!

I drugi dan Špancirfesta pokušala je pokvariti kiša, ali nije uspjela! Iako se još oko 17 sati činilo da će svi večernji programi morati bit otkazani, uskoro je kiša prestala, a u grad je počelo pristizati sve više i više ljudi, da bi tijekom večeri i noći atmosfera bila na vrhuncu. 

Špancirfest, dan 2 Špancirfest, dan drugi

Glavni koncert drugoga dana bio je onaj Daleke obale na Starome gradu, gdje je popularni splitski sastav pokazao da odlično može zabaviti publiku i bez svog nekadašnjeg frontmena Marijana Bana. Moglo bi se reći da je jučerašnja koncertna večer u Varaždinu cijela bila u znaku Dalmacije, jer su kod Vile Bedeković prije toga nastupili Zorica Kondža i Tedi Spalato, uz pratnju Varaždinskog komornog orkestra

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ulični program je živnuo navečer. Svoj prijepodnevni šou ponovili su fenomenalni akrobati pod nazivom Duo Kaos, koji su oduševili publiku tijekom svakog svojeg nastupa. Nakon njih su na Korzu nastupili Las Calaveras i priredili svoj vatreni šou.

 

Na ulicama je i u subotu bio stakleni dvojac pod nazivom Mirorr Crew, a belgijski bubnjari Drom ponovili su svoj energični nastup na Franjevačkom trgu. Svemu tome treba pridodati i niz Heroja ulice, mladih glazbenika raštrkanih po ulicama i trgovima, kao i glazbenike koji nastupaju kod Glazbene kamperice ispred Gradske vijećnice. Najmlađi su pak uživali u Parku kreative, na svojem starom mjestu iza varaždinske katedrale. 

Glavna mjesta okupljanja i zabave za sve špancirere bili su krcati Vinski grad, Carlsberg food & retro party zona, Burger festival, a u Sunset zoni na Stančićevom trgu okupljene su rasplesali Alen Markez i Lana Škrgatić. Kako je bilo jučer u Varaždinu, pogledajte u povezanoj fotogaleriji. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video