GRK VARAŽDIN 1930 Kadeti na završnici krenuli uvjerljivom pobjedom protiv Zadra

Rukometaši Varaždina 1930 na završnici kadetskog prventsva Hrvatske, koja se igra ovog vikenda u Umagu, krenuli su očekivanom pobjedom protiv Zadra, kojeg su pobijedili s čak 13 golova razlike.

Od počeka su Varaždinci krenuli vrlo hrabro i agresivno te poveli 5:1. Do poluvremena je prednost bila 17:8, čime je praktički pitanje pobjednika bilo riješeno. Uz bučnu podršku s tribina, pobjeda zapravo i nije mogle izostati. Budinski je već u prvom poluvremenu postiže osam golova, a na golu je odličan Baranašić, uz razigranu igru cijele ekipe.

Omogućilo je to da u nastavku trener Radujković šansu da i mnogim drugim igračima, pa se tako čak 11 igrača upisalo u listu strijelaca, najviše Budinski (10 golova).

U drugoj utakmici skupine Karlovac je iznenadio Zamet, pobijedivši 25:22, a rukometaši Varaždina sutra igraju upravo protiv Zameta i Karlovca. Te utakmice odredit će i njihov put u priželjkivanom polufinalu.

Grk Varaždin (sastav i golovi) – Vresk, Tači 1, Murk 3, Kaštelan 2, Vojnović 3, Divjak, Car 3, Cerovečki 1, F. Puček 3, Budinski 10, Artić, Vargek, L. Puček 2, Kranjec 1, Lučev 1, Baranašić.

varea

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije