4. HNL Bednja se uključila u borbu za naslov prvaka

Sedam kola prije kraja prvenstva 4. HNL Čakovec – Varaždin odličnim rezultatima koje postižu nogometaši Bednje sustigli su Polet i Nedelišće te su se uključili u borbu za naslov prvaka lige.

U ovome kolu u subotu, s početkom od 17 sati, ugošćuju Slobodu iz Slakovca u utakmici u kojoj su apsolutni favorit, dok utakmicu sude Bubek, Horvat, Čurila – Peček.

Polet na svom travnjaku igra s Pušćinama koje su ih pobijedile u jesenskom dijelu, a minulog su utorka deklasirale Nedelišće. Domaćin je favorit, ali sigurno će Pušćine učiniti sve ne bi li ostvarile što bolji rezultat. Utakmicu sude Babić, Kapeš, Vitez – Mezga.

Ranjeno Nedelišće, ali s povratkom velikog broja ozlijeđenih i kažnjenih igrača, ugošćuje Jalžabet i apsolutni je favorit ove utakmice u kojoj su suci Jarnjak, Rohtek, Rojc – Hajdinjak.

Nedeljanec igra iz utakmicu u utakmicu sve bolje i u ovom kolu ugošćuje Podravinu, a učinit će sve ne bi li ostvarili pobjedu. Novosel, Remar, Pintarić sude dok je delegat Hozjak.

Zelengaj igra promjenljivo i bodovi su mu neophodni, a u ovome kolu sastaje se s Rudarom – neugodnom ekipom u utakmici koju sude Srnec, Jakovljev, Felker – Petek.

U nedjelju prijepodne Sloga igra s Plitvicom i očekuje pobjedu te što brži bijeg iz opasne zone dok i ekipa iz Gojanca mora osvajati bodove ako želi da se spasi od ispadanja. Buden, Svetec, Nikolič sude dok je delegat Posedi.

U međimurskom derbiju Dinamo u Domašincu ugošćuje Mladost Komet iz Preloga i favorit je utakmice koju sude Turk, Mihoci, Mesarić – Vugrinec.

Novi Marof na svom travnjaku igra s Međimurcem, a suci utakmice su Juras, Čižmešija, Kolarić – Panić.

Parovi 24. kola: Nedelišće – Jalžabet, Dinamo – Mladost Komet, Nedeljanec – Podravina, Novi Marof – Međimurec, Sloga – Plitvica, Bednja – Sloboda/S, Zelengaj – Rudar, Polet – Pušćine.

Poredak: Polet 48, Nedelišće 47, Bednja 46, Međimurec, Dinamo 41, Mladost Komet 35, Podravina 34, Rudar 33, Pušćine 30, Novi Marof 27, Nedeljanec 26, Sloga 23, Zelengaj, Jalžabet 22, Sloboda, Plitvica 17.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije