Mario Kovačević: ‘Gosti iz Dugopolja su nam itekako otežali put do pobjede’

Trener Dugopolja, Miroslav Bojko mogao je žaliti zbog poraza svoje momčadi, ali nikako zbog prikazane igre. Posebno stoga što je u drugom dijelu sezone ostao bez većine igrača, a u Varaždinu je u momčad postavio i četiri juniora.

> 2. HNL Na domaćem terenu Varaždin zasluženo pobijedio Dugopolje 2:0!

– Čestitam Varaždinu, ali i svojim igračima za način na koji su se suprotstavili domaćinu. Mi smo izgubili šanse za plasman u viši rang još u pauzi prvenstva, ali sam zadovoljan, jer su moji igrači dali svoj maksimum, bili su disciplinirani, ali Varaždin je kvalitetnija momčad. Imali smo 30 sekundi prije drugog Varaždinovog gola prečku – da smo to zabili, pitanje je kako bi završilo. No, htio bih naglasiti da iskreno želim da Varaždin uđe u Prvu HNL. Ovaj grad i regija to zaslužuje, bio bi to pravi način da nogomet opet ovdje zaživi – s lijepim se riječima trener Bojko oprostio s Varaždincima.

S druge je, pak, strane, Varaždinov trener Mario Kovačević mogao biti ponosan na svoju momčad, koja se dobro nosila s pritiskom utakmice protiv Dugopolja. Momčad je preuzeo nakon sedmog kola i njegova momčad gazi sve bolje.

– Prije početka utakmice najviše sam se bojao kolege Bojka, jer on dobro priprema svoju momčad, ima odličan blok. Gosti iz Dugopolja su nam itekako otežali put do pobjede, ali sretan sam, jer smo danas postali prava momčad. Tražio sam od svojih igrača da budu strpljivi i bili su. Ona prečka Dugopolja zbilja je mogla okrenuti utakmicu, ali, srećom za nas, ipak nije. Danas smo krvavih koljena izašli iz utakmice za tri boda i sretni smo što smo ih osvojili – zadovoljno će Kovačević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije