2. HNL Čelić uoči Šibenika: ‘Ako ispunimo zahtjeve trenera, pobjeda nije upitna’

Nakon šokantnog obrata i poraza protiv druge momčadi Hajduka, varaždinski nogometaši nemaju mnogo vremena za odmor, a ni za razmišljanje o prošloj utakmici., jer im već u subotu dolazi Šibenik.

Prvi topnik 2. HNL Domagoj Drožđek promašio je jedanaesterac u 86. minuti, da bi samo dvije minute kasnije na opće iznenađenje poentirao Kreković i stavio sva tri boda u autobus za Split.

> 2. HNL Rasplet u dvije minute: Drožđek promašio penal, Hajduk iz kontre zabio

Trener Mario Kovačević svjestan je propuštene prilike, ali zna kako je potrebno krenuti dalje i iz utakmice u utakmicu ponovno uhvatiti u pobjednički ritam.

– U subotu nas čeka nova utakmica i za nju se moramo što bolje pripremiti. Trebamo dići glavu nakon ovakvog poraza, ponovno igramo pred domaćom publikom i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Šibenik. Protiv Hajduka je bilo dosta grešaka, ali očito je to tako moralo biti, to je nogomet. Nadam se da ćemo u subotu biti bolji i pobijediti Šibenik – zaključio je strateg varaždinskih nogometaša.

Na utakmici protiv Hajduka treći je žuti karton zaradio Matija Kolarić te ne će moći nastupiti protiv Šibenika, a lakše su ozljede zaradili Jertec, Drožđek i Glavica, no pretpostavlja se kako će oni biti u sastavu za subotnju utakmicu.

Bilo kako bilo, Varaždin u subotu ide po nova tri boda za povratak na pobjedničke staze, ali i u ljutu borbu za mjesta koja vode prema 1. HNL.

– Šibenik ima malo lošiji start u sezonu, ali nakon zadnje pobjede protiv Lučkog puni su samopouzdanja. Ipak, mislim da se pred našom publikom nas sve pita. Ako ispunimo sve zahtjeve trenera sigurno ćemo dominirati te će samo biti pitanje kako ćemo i koliko pobijediti – bio je jasan mladi stoper Maks Juraj Čelić.

Utakmica 26. kola 2. HNL na rasporedu je u subotu, 7. travnja s početkom u 16:30 na stadionu Varteksa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije