ZDRAV POKRET Besplatan sportsko-rekreacijski program od 4. travnja u Varaždinu

U srijedu, 4. travnja, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina počinje provoditi sportsko-rekreacijski program ‘Zdrav pokret!’, koji je osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života.

Program je u potpunosti besplatan za građane.

– Program je namijenjen svim građanima željnim poboljšanja kvalitete života kroz umjeren i prilagođen trening. Svi su dobrodošli, od školaraca, studenata, sredovječne populacije, do umirovljenika. Program će voditi kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije na vanjskim terenima Sportskog centra ‘Sloboda’, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika bit će preseljen u sportsku dvoranu u Graberju – stoji u najavi.

Program ‘Zdrav za pet!’ počinje u srijedu, 4. travnja, u 19 sati i traje sat vremena, a odvijat će se svake srijede do kraja lipnja te ponovo od početka rujna do kraja studenog.

Organizatori naglašavaju kako je trening namijenjen i prilagođen svima, a sastoji se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage s vlastitim tijelom, hodanja i trčanja.

Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući, ponijeti ručnik, bočicu vode i pregršt dobre, sportske volje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije