USPJEH Pobjedom nad Karlovcem Dabrovi petu godinu zaredom u Ligi za prvaka

Rukometaši Varaždina, popularni Dabrovi, i petu godinu zaredom igrat će u Ligi za prvaka, s najboljim hrvatskim ekipama. Potvrdili su to večeras pobjedom nad Karlovcem, rezultatom 36:29.

Utakmica se igrala u Graberju, radi koncerta Dine Merlina u Areni. Početak je bio neizvjestan iako su Dabrovi od početka bili bolja ekipa. Ipak, Karlovac je prvo poluvrijeme držao kakav-takav priključak, na poluvremenu je bilo samo četiri gola razlike – 19:15.

U nastavku su igrači Željka Čagalja ubacili u višu brzinu i ‘pretrčali’ Karlovčane. Prednost je već za per minuta nastavka bila sedam razlike, a na sredini poluvremena i velikih 10 razlike. Tek predkraj utakmice su Dabrovi malo usporili, dopustivši Karlovcu da na kraju stigne na -7.

Goste su predvodili Obranović (7) i Bačić (6), a u kolektivnoj igri Varaždina Glavaš je postigao osam golova, od čega pet iz sedmeraca, dok su četiri postigli Vidaček, Stojanović, Levak, Špruk i Marić, a odličan je bio i vratar Meštrić.

Ovom pobjedom Varaždin je osigurao Ligu za prvaka, Dabrovi u idućem kolu gostuju u Sesvetama, a potom im u posljednjem kolu dolazi Gorica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije