BRONCA! Kadeti Kuglačkog kluba ‘Željezničar’ treći na ekipnom prvenstvu Hrvatske

Kadeti Kuglačkog kluba ‘Željezničar’ iz Varaždina osvojili su broncu na ekipnom prvenstvu Hrvatske za kadete U-14. Na kuglani u Delnicama Antonio Keretić, Mladen i Marino Habek srušili su 1404 čunja. U konkurenciji devet klubova zlato je pripalo Zaboku, a srebro ‘Goraninu’ iz Delnica. Podsjetimo da su početkom mjeseca braća Habek osvojila naslov državnog prvaka u paru.

U 13. kolu 2. HKL sjever ‘Cesta’ je pobijedila ‘Slavonca’ iz Lipovljana 5:3 i nalazi se na trećem mjestu sa 16 bodova, osam manje od vodeće ‘Podravke’. U 13. kolu 2. HKL sjever za žene ‘Varaždin’ je izgubio od ‘Elektre’ iz Zagreba 2:6. Varaždinske su kuglačice četvrte s 14 bodova, osam manje od vodeće ‘Siscie’.

U 17. kolu 3. HKL sjever – zona Varaždin u varaždinskom dvoboju ‘Željezničar’ je pobijedio ‘MIV’ 5:3, a treći varaždinski klub ‘Obrtnik 2011’ poražen je od koprivničkog ‘Željezničara’ 2:6. Vodi ‘Graničar’ iz Đurđevca s 29 bodova. ‘MIV’ je deveti s 15 bodova, ‘Željezničar’ deseti s 13, a ‘Obrtnik’ jedanaesti sa sedam bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije