DŠR Lančić-Knapić organizira 8. pješačenje na blagdan ‘Sveta tri Kralja’

U subotu, 6. siječnja, Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić za sve zainteresirane rekreativce svih uzrasta organizira tradicionalno 8. pješačenje na blagdan ‘Sveta tri kralja’ s početkom u 9 sati.

Okupljanje sudionika je u 8 sati u društvenom domu u Knapiću, a polazak je u 9 sati.

Svi sudionici pješačenja, i djeca i odrasli, trebaju se prijaviti za zapisnički stol zbog evidencije točnog broja sudionika pješačenja, a oni stariji od 14 godina umoljavaju se da iznosom od 30 kuna pomognu u pokrivanju troškova. Donacije se prikupljaju od 8 do 8.45 sati.

Za sve sudionike organizirana je i hrana i piće

Pješačka ruta s povratkom iznosi 9 kilometara, a pješači se na relaciji Knapić – Pišće – Risje – Žgano Vino – Skradnjak – Knapić.

– Na Žganom vinu slijedi odmor, a sudionike tamo dočekuje kuhano vino, topli čaj, jeger i domaći specijaliteti – kobasice, prezbušt, špek, kosana mast, luk… Slijedi povratak do društvenog doma u Knapiću gdje sudionike čeka druženje i zabava u ugodnom prostoru uz topli obrok – grah i razna osvježavajuća pića – stoji u najavi.

Manifestaciju 8. pješačenje na blagdan ‘Sveta tri kralja’ podržava TurističkA zajednica Grada Ivanca.

Organizirano pješačenje za sve uzraste jedna je od temeljnih rekreativnih aktivnosti zacrtanih u godišnjim planovima rada ‘DŠR Lančić – Knapić’.

Za ovu masovnu rekreativnu manifestaciju organizatori primaju niz pohvala, jer ovakvu vrstu pješačenja (šetnje prekrasnim zagorskim krajolicima – šumom, bregima, uz vinograde i kljeti…) mogu proći svi uzrasti bez obzira na stupanj tjelesne spremnosti, a sve uz druženje i dobru zabavu.

Informacije na telefon 098/936-8511 (Vinko Harjač) te na e-mail dsr.lancic.knapic@gmail.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije