MALI NOGOMET Na rasporedu su preostali susreti četvrtfinala, evo parova

Već prvoga dana nove godine nastavlja se 38. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu pod imenom ‘Magma Pan kup Varaždin’.

Od 17 sati u dvorani Graberje igrat će se drugi dio četvrtfinalnog programa. Pet utakmica plus šest minuta i pet sekundi tragično prekinute utakmice veterana Bilikuma petkom i Hudek Trgotransa na rasporedu je večeras u kultnoj varaždinskoj dvorani, koju ćemo, nažalost, osim po prekrasnim sportskim trenucima, pamtiti i po tragičnoj smrti malonogometne legende Mate Čuljka.

Upravo će početak novogodišnjeg programa biti izrazito posvećen proslavljenom Čulji. Naime, nakon što se odigra 365 sekundi prekinute utakmice koju je on u četvrtak igrao, pobjednik će zaigrati četvrtfinalni susret protiv CB Star’sa iz Koretinca, ekipe čije je boje Mate također godinama branio.

Uslijedit će još jedan veteranski sraz, CB Bilikuma i najugodnijeg iznenađenja veteranskog turnira, ekipe FE Lacio, koja je prvi puta u šestom pokušaju uspjela ući u novu kalendarsku godinu na turiru.

Slijede dvije spektakularne utakmice seniorskog četvrtfinala. Branitelj naslova Centar Škudar iz Novoga Golubovca, koji danas vraća prijelazni pehar u privremeno vlasništvo organizatoru, do subotnjeg finala, za protivnika će imati sjajno MNK Črešnjevo, vjerojatno i večeras bodreno vjernim navijačima.

Potom će u borbu za polufinale krapinski ASO Ponos i ŠD Remetinec, a za kraj večeri sučelit će se veterani Pivnice Stari mlin i OPG Radiček Petgrad Nikotradea iz Koprivnice.

Tko će u polufinale koje se igra u petak, 5. siječnja, saznat ćemo između 17 i 21 sata. Zasad su već tamo seniori Jelene Trade iz Koprivnice i varaždinskog CB Marocchina, kao i veterani Eurotransporta Kostanjevec iz Hrašćice. Danas se puni pet preostalih mjesta, vrijedi naći svoju sjedalicu u Graberju.

PONEDJELJAK, 01.01.2018. – ČETVRTFINALE

RASPORED UTAKMICA:

17:00 (VET-1/8 – ostatak utakmice 6’05”) BILIKUM PETKOM – HUDEK TRGOTRANS
17:10 (VET) CB STAR’S (Koretinec) – BILIKUM PETKOM/HUDEK TRGOTRANS
17:50 (VET) CB BILIKUM (Varaždin) – FE LACIO (Varaždin)
18:30 CENTAR ŠKUDAR (Novi Golubovec) – MNK ČREŠNJEVO
19:20 ASO PONOS (Krapina) – ŠD REMETINEC
20:10 (VET) PIVNICA STARI MLIN (Trnovec) – OPG RADIČEK PETGRAD NIKOTRADE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije