Konačni rasplet po skupinama na malonogometnom turniru u Novom Marofu

Pred nama su posljednji dani razigravanja po skupinama u seniorskom i veteranskom dijelu turnira na ‘Knauf Insulation Ožujsko kupu’ u Novom Marofu.

Osminu finala kod seniora već su osigurali zagrebački Big Bang, branitelj turnira Oštrek gradnja & Ropox, ŠD Remetinec, sesvetski Prestige i zagrebački NC Pulse pa tih pet ekipa slovi kao glavni favoriti za osvajanje.

U petak, 29. prosinca, na rasporedu je šest utakmica kod veterana. Dan od 19 sati otvaraju ekipe ŠDR Ključ i Zvona i prijatelji, slijede utakmice CB Mozart iz Vrbovca i IPA Varaždin, Bilić Erić SecurityPetkom u 6, CB Lea & Vajdić i PrijateljiTransporti Posavec, CB Brk-IPA Varaždin, a dan zatvaraju u 21 sat CB Best i Hudek Trgotrans.

U subotu, 30. prosinca, dan otvaraju CB Sloboda i Baka Gojanec revijalnom utakmicom budući da ni jedna ni druga ekipa nisu izborile osminu finala.

Slijedi veteranski susret između ekipa CB Brk i CB Mozart. Rasplet će se tako situacija u skupini F. Naime, Elfo trgovine i servis i Čmela i prijatelji imaju po šest bodova, dok su Art Metali Junajted dosad osvojili devet bodova, a samo prve dvije ekipe idu u osminu finala.

Prave poslastice bit će utakmica Elfo trgovine i servisa i Art Metala Junajted, kao i Elfo trgovine i servis te ekipe Čmela i prijetelji. Črešnjevo traži prolaz pobjedom protiv vodeće ekipe grupe D – Klub 75 iz Kotoribe.

Mjesto u osmini finala traže CB Royal i Stolarija Žeger i prijatelji, dok će revijalni susret odigrati Limarija Gužvinec i MNK Ljubešćica. Na rasporedu su još tri veteranska susreta. Sastaju se Bilić Erić Security i Hudek Trgotrans, MNK Ljubešćica i Novi Marof te Bilić Erić Security i CB Best.

U ponedjeljak, 1. siječnja, na Novu godinu igrat će se utakmice osmine finala kod seniora te još dvije utakmice po skupinama kod veterana. Igraju ŠDR Rekreativo i IPA Varaždin te NK Novi Marof i Transporti Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije