NEMA ODMORA! Članovi trkačkog kluba ‘Ivančica’ odlični na subotnjim utrkama

U subotu, 23. prosinca, održana je ‘Božićna Cross utrka Lužec’ od 8,9 kilometara u organizaciji BK Maraton Beciklin.

Trčalo se je standardnom stazom, a okupilo se pedesetak trkača i trkačica, trčalo se je u tri kategorije, a pobjedu do 35 godina odnio je Josip Meštrić (BK Maraton), iznad 35 godina pobijedio je Ivica Plantak (TK Ivančica), a kod žena Mateja Kaniški (AK Varaždin).

Ukupno u utrci pobijedio je Josip Meštrić, ukupno četvrti i prvi u kategoriji bio je Ivica Plantak, odmah iza njega u cilj je utrčao i Vjekoslav Vorih kao peti i drugi u kategoriji.

Isti dan popodne članovi TK ‘Ivančica’ Ivanec, dvojac Neven Jurković i Ivica Plantak, nastupili su na 4. kolu Polarne lige u Prelogu dužine točno 10 kilometara. Ivica Plantak tamo već standardno nastupa svake subote, dok je Nevenu Jurkoviću to bio premijerni nastup na toj ligi.
U također rekordnom kolu po brojnosti pobijedio je Igor Goričanec (AK Varaždin), a kod žena Višnja Čonkaš (AK Međimurje).

U svom prvom nastupu na Polarnoj Ligi, odlično se snašao Neven Jurković, koji je osvojio ukupno drugo mjesto na utrci s vremenom od 39:37, a Ivica Plantak je nakon jutarnje utrke završio ukupno kao četvrti sa 40:27.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije