VARAŽDIN CUP NK Varteks najbolji u 2007. godištu, Međimurje u 2005. godištu

U organizaciji nogometne akademije NK Varaždin proteklog vikenda održan je turnir Varaždin cup – Volim nogomet, za generacije igrača rođenih 2005. i mlađe te 2007. i mlađe. Utakmice su se igrale u Graberju, a u obje generacije sudjelovalo je po 16 ekipa. Pobjednik u kategoriji 2005 i mlađi bila je ekipa Međimurja, a u mlađoj kategoriji prvo mjesto osvojio je NK Varteks.

U subotu su svoje utakmice igrali mladi igrači 2005. godišta, a u finalu je ekipa Međimurja s 2:0 svadala domaćina NK Varaždin i okitila se peharom najbolje ekipe. Za treće mjesto su Prekmurci pobijedili Međimurce, Mura iz Murske Sobote je bila bolja od Rudara iz Murskog Središča. Iz redova Mure stiže i najbolji igrač Vid Štefanec, dok su najbolji strijelac Nikola Krištofić i najbolji vratar Matej Marcijuš iz redova Međimurja.

Nedjelja je bila rezervirana za utakmice 2007. godišta i mlađi, a kao i prvog dana, sudjelovalo je 16 ekipa iz Hrvatske i Sloveniji. U nedjelju je dominirao NK Varteks, na parketu kultne varaždinske dvorane Graberje pokazavši najviše. Pod vodstvom trenera Dragana Sačera, mali Bumbari rutinski i suvereno zabilježili su pobjede u svih šest nastupa, od toga čak dva puta nad prvoligašem Slaven Belupom, a posebno ih sigurno veseli ona u finalu, kada su svladali Farmaceute s minimalnih 1:0.

O uvjerljivosti malih Bumbara govori i podatak da im ni u jednoj od 6 utakmica protivnici nisu uspjeli zabiti zgoditak. Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Varteksa, Simon Kocijan. Za treće mjesto Dubravka je bila uspješnija od Varaždina, rezultatom 2:3. Najbolji strijelac i vratar dolaze iz redova NK Varaždina, tako da nema straha za nogomet u Varaždinu. Dani Pintarić je s 9 golova bio ‘kralj srijelaca’, dok je među vratnicama ‘kraljevao’ Ivan Ivančević.

Godište 2005. i mlađe
Finale: NK Varaždin 2 – NK Međimurje 2 0 : 2
Za 3.mjesto: NK Mura – NK Rudar MS 4 : 1
Najbolji igrač turnira: Štepanec Vid, NK Mura
Najbolji strijelac: Krištofić Nikola NK Međimurje (6 gola)
Najbolji vratar: Marcijuš Matej, NK Međimurje

Godište 2007. i mlađe
Finale: NK Varteks – NK Slaven Belupo 1:0
Za 3.mjesto: NK Varaždin 08 – NK Dubravka 2:3
Najbolji igrač: Kocijan Simon NK Varteks
Najbolji vratar: Ivančević Ivan NK Varaždin
Najbolji strijelac: Pintarić Dani NK Varaždin (9 gola)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije