FOTO Hrvači Vindije u Graberju pobjedom proslavili deveti naslov državnih prvaka

Svojim sedmim naslovom državnih prvaka u Hrvatskoj, ukupno devetim ako zbrojimo i dva naslova u Jugoslaviji, hrvači Vindije (ex. Varteks) potvrdili su se kao jedan od najuspješnijih varaždinskih klubova.

U nedjelju je u Graberju sve bilo samo stvar formalnosti, naslov je osiguran kolo ranije, kada je Vindija pobjegla Petrinji na nedostižnu razliku.

Gost Vindije u nedjelju je bila momčad Sesvetskog Kraljevca, a iako je meč bio stvar formalnosti hrvači Vindije shvatili su to maksimalno ozbiljno, i od prvog meča i tuša Sandra Frankola, pokazali da žele razveseliti svoje navijače.

Uslijedile su potom i pobjede Filipa Frankola i Benjamina Šokmana, da bi Janečić pobijedio bez borbe, jer gosti u kategoriji do 75 kg nisu imali suparnika.

Neven Žugaj je u sljedećoj kategoriji tuširao Anušića, a jedini poraz doživjela je Vindija u kategoriji do 85 kg, gdje je u sudaru mladih nada Jan Siročić poražen od Filipa Smetka. Mečevi u posljednje dvije kategorije nisu se ni održali, pa je tako ukupni rezultat bio 6:1 za Vindiju.

Uslijedilo je novo veliko slavlje varaždinskih hrvača.

– Odradili smo ovu sezonu vrhunski, bez i jedne greške, i zasluženo postali ekipni prvaci Hrvatske. Presretan sam danas i nadam se kako to nije kraj već početak naših novih uspjeha – rekao je Andrija Barić, trener Vindije.

Slavlje su uveličali brojni uglednici, gradonačelnik Čehok, predstavnik glavnog sponzora Dragutin Drk, ali i brojni drugi prijatelji Vindije, hrvanja i sporta generalno. Naslov je proslavljen u obnobljenoj dvorani Graberje, koju je gradonačelnik, s pravom, nazvao i ‘hramom’ varaždinskog sporta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije