PIKADO Inporium pobijedio Sombrero, Barfly OVB preokrenuo protiv Petka 13.

Odigrano je treće kolo pikado lige Varaždinske regije. U susretima A lige Inporium je pobijedio na teškom gostovanju kod ekipe Sombrera rezultatom 9-7. Pobjedu gostima donio je Danijel Benčić fantastičnom igrom u završnici susreta.

Pancho je rezultatom 10-6 pobijedio ekipu Ivanečkog pikado kluba, a susret je obilježila fantastična atmosfera kod domaćina povodom Martinja, što je sigurno utjecalo na mladu ekipu iz Ivanca.

U susretima B lige najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Đekson’s Five protiv ekipe Lovca rezultatom 15-1. U stopu ih prati Tip Top koji je na gostovanju pobijedio ekipu Kugle rezultatom 12-4, a istim rezultatom CB Oktan 3 ostvario je svoju prvu sezonsku pobjedu protiv Poleta.

Barfly OVB se nakon teškog poraza protiv Tip Topa vratio pobjedama ali tek nakon produžetaka. Očito da su pikadisti Barflaya pozornije pratili susret Hrvatske reprezentacije protiv Grčke, jer su gubili 8-6 i na kraju poneseni fantastičnom pobjedom nogometaša ostvarili pobjedu nakon igre parova rezultatom 9:8 nad Petkom 13.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije