MEĐUŽUPANIJSKI NOGOMET Saznajte derbije 13. kola!

U 13. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin Zelengaj, koji je prekinuo u Čakovcu seriju od tri uzastopna poraza, u subotu od 13.30 ugošćuje na svom travnjaku Novi Marof, koji pak je nanizao tri uzastopne pobjede. Domaćin očekuje pobjedu kao i gosti stoga će utakmica zasigurno biti zanimljiva i uzbudljiva. Sudit će Dumančić, Brljak, Čurila – Petek.

Podravina je nakon tri uzastopna poraza u Pušćinama pobjedom zaustavila taj negativni niz, a u ovome kolu ugošćuje Jalžabet, koji je tri posljednje utakmice napuštao pognutih glava. Domaćin je apsolutni favorit dok će utakmicu suditi Pavlić, Čižmešija, Šambar – Hajdinjak.

U subotu su na rasporedu dva međimurska derbija. Tako u Prelogu Mladost Komet igra s vodećom ekipom prvenstva Poletom, koji je u prednosti, ali u minulom prvenstvu domaćin je pobijedio favorizirane goste. Utakmicu sude Jelić, Šupljika, Jarnjak – Šoltić.

U Slakovcu Sloboda igra s Dinamom iz Domašinca koji je lagani favorit, a suci utakmice su Novosel, Horvat, Henezi – Kolarić.

Rudar na svom terenu igra s Nedeljancem koji priželjkuje u ovoj utakmici dobar rezultat, s obzirom na dosta dobru formu momčadi. Pajtak, Šmrček, Novak – Perko sude ovu utakmicu.

U nedjelju još jedan međimurski derbi u kojem Međimurec igra s Pušćinama i domaćin je veliki favorit, a ovu utakmicu sude Juras, Sukanec, Kolarić – Loparić.

Plitvica se sastaje s Nedelišćem koje je papirnati favorit, a domaćin je u teškoj situaciji i jednostavno mora početi osvajati bodove. Suci utakmice su Klarić, Tuksar, Felker – Mavriček.

Bednja igra na svom terenu sa Slogom i s obzirom na odličnu formu, veliki je favorit utakmice koju sude Bubek, Mihoci, Mihalić – Peček.

Parovi 13. kola: Podravina – Jalžabet, Međimurec – Pušćine, Plitvica (G) – Nedelišće, Sloboda (S) – Dinamo (D), Rudar – Nedeljanec, Zelengaj – Novi Marof, Bednja – Sloga (Č), Mladost Komet – Polet SMnM

Poredak: Polet SMNM 27, Nedelišće 26, Dinamo (D) 24, Bednja, Podravina 22, Međimurec, Mladost Komet 21, Rudar 19, Sloga (Č) 15, Novi Marof 14, Nedeljanec, Jalžabet 12, Sloboda (S), Pušćine 10, Zelengaj 8, Plitvica (G) 7

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije