KARATE Članovi kluba AIK na domaćem terenu osvojili čak 15 medalja!

U organizaciji Karate kluba AIK održano je prvenstvo Hrvatske Odbora za Kyokushin Hrvatskog Karate Saveza u Varaždinskim Toplicama. U zanimljivim dvobojima karatisti AIK-a su osvojili čak 15 medalja.

Najsjajnija odličja osvojili su Lana Šebrek-Blažotić u kategoriji mlađih učenica s tri uvjerljive pobjede 3:0, 3:0 i u finalu 2:1, zatim Roko Kalničanec u kategoriji učenika također s tri pobjede, sve po 3:0, te na kraju Jana Huzjak u juniorkama, iako je po godinama kadet. Ona je s tri pobjede: 4:1, 3:2 u polufinalu i 4:1 u finalu zaokružila najbolje rezultate AIK-a.

Srebra su, porazima tek u finalu, osvojili Josipa Horvat u cicibanima, Petra Sakač u mlađim učenicama, Lana Kalničanec u učenicama, Antonio Jakopović u učenicima i Lea Rissi u juniorkama. Suci su nagradu za najbolju žensku izvedbu kate dodijelili Lani Kalničanec čime joj je pripala posebna nagrada.

Za treća mjesta u svojim kategorijama izborili su se Elena Hrženjak, Tajana Valent, Karlos-Tomislav Trobić, Lucija Janušić, Sebastijan Sakač, Karlo Nofta i Lara Hrastić.

Natjecatelje je vodio trener Saša Josip Milec, a za AIK nema predaha jer ih već 25. studenog očekuje nastup na međunarodnom turniru u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije