NAJAVA Saznajte koji nas derbiji očekuju u 12. kolu MŽNL-a

U 12. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin bit će puno zanimljivih utakmica.

Kolo otvaraju Polet i Bednja. Polet je izuzetno kvalitetna ekipa dok je Bednja nanizala seriju od čak šest uzastopnih pobjeda stoga se ove subote od 14 sati očekuje zasigurno odlična utakmica koju sude Slunjski, Kapeš, Rohtek delegat Perko.

U Nedelišću se sastaju drugoplasirano Nedelišće i Međimurec koji je nanizao četiri uzastopne pobjede. Utakmicu će suditi Tomičić, Novak, Jakovljev Kuščer.

U nedjelju prijepodne Sloga dočekuje Zelengaj koji je u velikoj rezultatskoj krizi i posljednji je put slavio prije sedam kola. Ovu utakmicu sude Babić, Šmrček, PintarićNovaković.

U nedjelju poslijepodne Novi Marof koji je ostvario dvije uzastopne pobjede igra sa Rudarom iz Murskog Središća. Suci utakmice su Žganec, Čižmešija, FicKušen.

Nedeljanec u ovome kolu na svom travnjaku ugošćuje Slobodu iz Slakovca protiv koje je favorit, a utakmicu sude Škrobar, Tuksar, KolarićKapeš.

Dinamo nakon teškog poraza igra sa Plitvicom iz Gojanca i apsolutni je favorit. Suci utakmice su Buden, Nikolić, Premužaj – Posedi.

Puščine ugošćuju Podravinu koja je u velikoj krizi što potvrđuju tri uzastopna poraza. Utakmice sude Kramar, Remar, RojcToplek.

Jalžabet je posljednje dvije utakmice izgubio te u ovome kolu igra sa Mladost Komet iz Preloga. Utakmicu sude Srnec, Mesarić, MustačVugrinec.

Parovi 12. kola: Pušćine-Podravina, Nedelišće-Međimurec, Dinamo (D)-Plitvica (G), Nedeljanec-Sloboda (S), Novi Marof-Rudar, Sloga (Č)-Zelengaj, Polet SMnM-Bednja, Jalžabet-Mladost Komet.

Poredak: Nedelišće 25, Polet SMnM 23, Dinamo (D), Bednja 21, Podravina, Rudar 19, Mladost Komet 18, Međimurec 17, Sloga (Č) 14, Jalžabet 12, Novi Marof 11, Sloboda (S), Pušćine 10, Nedeljanec 8, Zelengaj 7, Plitvica (G) 6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije