MŽNL U 11. kolu Novi Marof slavio u Slakovcu, Bednji šesta uzastopna pobjeda

U 11. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin Novi Marof je ostvario važnu pobjedu u Slakovcu, dok je Podravina u derbiju kola izgubila na svom travnjaku protiv Nedelišća. Bednja nastavlja fantastični niz pobjeda, a Plitvica i Nedeljanec odigrali su bez pobjednika.

Nedelišće je slavilo u Ludbregu pobijedivši Podravinu rezultatom 2:1. Poveo je domaćin u 4. minuti preko Međimoreca, da bi Panić u 27. poravnao, a Brlenić je u 85. minuti postigao pobjedonosni pogodak.

U Prelogu je odigran međimurski derbi Mladost Kometa i Pušćina. Gosti su poveli pogotkom Punčeca u 25. minuti, da bi u nastavku domaćin poravnao u 47. minuti preko M. Radikovića. Golubić u 55. preokreće rezultat na 2:1, dok Balent iz kaznenog udarca u 70. minuti postavlja konačan rezultat utakmice.

Novi Marof je potpuno zasluženo slavio u Slakovcu. Harmicar je bio dvostruki strijelac za Novi Marof, dok je Cvetković u 90. minuti pogotkom smanjio rezultat.

Rudar i Sloga odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Poveli su gosti preko Fučka u 57. minuti, dok su sami sebi, pogotkom Zoke, poravnali rezultat na konačnih 1:1. Gosti su igrali od 88. minute bez Srđana Bajusa, koji je vulgarno i prostački vrijeđao suca utakmice kako je navedeno u zapisniku.

Bednja je ‘projurila’ Kučanom Donjim pobijedivši Zelengaj 5:1. Kulji je tri puta bio strijelac za goste, dva je postigao Puškadija dok je za domaćina na 1:2 smanjio Soldatek.

Polet je lakše nego što je očekivao projurio Jalžabetom. Već u 1. te 12. A. Gorićanec postiže pogotke, da bi Medved u 16. i 38. minuti goste na odmor odveo sa vodstvom od 0:4. U nastavku Radiković u 64. minuti postavlja konačni rezultat utakmice.

Plitvica i Nedeljanec odigrali su utakmicu bez pogodaka – rezultatom 2:2. Susret je bio uzbudljiv pun preokreta, a J. Horvat doveo je domaćina u vodstvo 1:0. Gosti minutu prije odlaska na odmor preko Škvarića poravnavaju rezultat na 1:1, dok Matučec u 72. minuti preokreće rezultat u korist gostiju. Pet minuta prije kraja utakmice iz najstrože kazne Tomašić poravnava rezultat na 2:2 s kojim i završava utakmica.

Međimurec je s čak 4:0 pobijedio Dinamo iz Domašinca. Treska u 4., Yokoyama u 27., Jurović u 42., te Maričević u 77. minuti bili su strijelci za domaćina.

Rezultati 11. kola: Mladost Komet – Pušćine 3:1, Podravina – Nedelišće 1:2, Sloboda (S) – Novi Marof 1:2, Rudar – Sloga (Č) 1:1, Zelengaj – Bednja 1:5, Jalžabet – Polet 0:5, Međimurec – Dinamo 4:0

Poredak: Nedelišće 25, Polet SMnM 23, Dinamo (D), Bednja 21, Podravina, Rudar 19, Mladost Komet 18, Međimurec 17, Sloga (Č) 14, Jalžabet 12, Novi Marof 11, Sloboda (S), Pušćine 10, Nedeljanec 8, Zelengaj 7, Plitvica (G) 6

Parovi 12. kola: Pušćine – Podravina, Nedelišće – Međimurec, Dinamo (D) – Plitvica (G), Nedeljanec – Sloboda (S), Novi Marof – Rudar, Sloga (Č) – Zelengaj, Polet SMnM – Bednja, Jalžabet – Mladost Komet

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije