Odlični rezultati mladih plivača kluba Barok na mitingu ‘Vidra’ u Zagrebu

Mladi plivači Baroka nastupili su ovu subotu na međunarodnom mitingu ‘Vidra’ u Zagrebu. U jakoj konkurenciji od ukupno 366 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, natjecalo se i 28 plivačica i plivača PK Barok u 5 kategorija.

Najistaknutiji članovi bili su Leona Juriša sa osvojenim srebrom na 100 m leđno i 4. mjestom na 100 m leptir u E kategoriji, Petra Švetak s broncom na 100 m prsno u D kategoriji te Niko Balenta s broncom u istoj disciplini i kategoriji.

Svakako treba istaknuti i mlade nade Niku Dobovičnik, Anamariju Zavrtnik, Lovru Pintarića, Luku Štumbergera i Filipa Kukeca koji su bili nadomak medalja.

Nika je doplivala do 4. mjesta na 100 m mješovito i 100 m slobodno, a Anamarija do 5. mjesta u istim disciplinama u D kategoriji.

Lovro je zauzeo 4. mjesto na 100 m leptir u B kategoriji, Luka je također na 100 leptir bio 4. u D kategoriji, dok je u utrci na 100 m prsno zauzeo 5. mjesto.

Još jedno 4. mjesto zauzeo je Filip Kukec na 100 m prsno u E kategoriji.

Klub su još predstavljali Buga Stipan, Noa Stolnik, Patricija Lončarić, Katja i Elena Balažinec, Lana Cvetko, Petra Gašparac, Tamara Flegar, Dora Jurak, Ivona Valentak, Simona Crnčić, Hana Ivanković, Anja Mirilović, Lara Ranković, Vito Makoter, Erik Hunjek, Luka Kokotec, Adam Kazić, Davorin Suhanek te Matej Đaković.

Plivači su od 139 starteva ostvarili preko 130 osobnih rekorda.

Uz odlične rezultate, ostvarene su i 3 B norme za kadetsko Prvenstvo Hrvatske: Niko Balenta – 100 m leptir, Luka Štumberger – 100 m prsno i Nika Dobovičnik – 100 m slobodno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije