PRVACI Veterani MUP-a pobjednici nogometnog turnira, u timu i Josip Gavranović

Na 35. Svjetskom policijskom dvoranskom nogometnom turniru (WPIST) koji se održavao u nizozemskom Eibergenu od 9. do 12. listopada, u kategoriji seniora i veterana nastupila je i reprezentacija MUP-a RH (PNT Croatia).

Na turniru je ove godine sudjelovalo 220 momčadi iz 54 zemlje sa svih kontinenata.

Na vrlo zahtjevnom turniru koji se igra po modificiranim Futsal pravilima seniorska momčad hrvatske policije odigrala je sedam utakmica u skupini, u kojima je ostvarila šest pobjeda uz jednu neriješenu utakmicu. U osmini finala hrvatski policajci izgubili su od Rusije koja je na kraju osvojila seniorski dio turnira.

Veteranska momčad je tijekom šest odigranih utakmica u skupini, uz četiri pobjede i dva neodlučena ishoda ušla kao druga u završni dan natjecanja kada su redom pobjeđivane momčadi Portugala, Crne Gore i Rusije.

U finalnom meču uvjerljivo je pobijedila momčad Slovenije i tako postala pobjednik veteranskog dijela Svjetskog policijskog nogometnog turnira. Dio pobjedničkog tima činio je i Josip Gavranović, pripadnik Interventne jedinice PU varaždinske.

Josip Gavranović je inače poznati nogometaš, član brojnih ekipa, trener, a posebice aktivan na malonogometnim dvoranskim turnirima, gdje je nerijetko proglašavam najboljim igračem ili strijelcem.

Ovom pobjedom veteranska momčad hrvatske policije je osvojila svoju drugu titulu u posljednja tri turnira i time postala najuspješnija momčad u svojoj kategoriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije