DALIĆ USPIO! Dva Kramarićeva pogotka protiv Ukrajine osigurala doigravanje!

S novim izbornikom na čelu, Varaždincem Zlatkom Dalićem, nogometna reprezentacija Hrvatske izborila je nastup u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji!

Vatreni su uspjeli zahvaljujući pogocima Andreja Kramarića u 62. i 70. minuti. U igru je, u 90. minuti, ušao i Nedeljančanin Marko Rog, kao zamjena za Mandžukića.

– Pokazali smo karakter i ostavili srce na terenu. Odigrali smo zrelu utakmicu, pokazali naš karakter i slušali sve što je trener kazao. Sretni smo, no tek smo napravili pola posla, idemo u play off, tako da se trebamo dodatno spremiti – rekao je Luka Modrić, kapetan reprezentacije nakon utakmice, dodavši kako je pritisak uoči utakmice bio veliki.

Heroj utakmice, Andrej Kramarić, također je izrazio zadovoljstvo pobjedom, no svjestan je što momčad dalje čeka.

– Zadovoljan samo pogocima, sigurno ću ih pamtiti, ali čekaju nas još teške utakmice. Novi trener Dalić jasno je dao do znanja što trebamo raditi, tako da sa smješkom idemo kući – kazao je.

– Čestitke nogometašima koji su odradili perfektan posao! Odradili su sve zadatke, hvala im na tome! Za mene su ovo bila teška dva dana, a ovo je mali korak ka Rusiji. Ipak, dalje moramo biti pametni i mirni, bez prevelike euforije – istaknuo je novi izbornik Zlatko Dalić, koji je priznao kako će ovaj debi dugo pamtiti.

Hrvatsku sada očekuju dodatne kvalifikacije, a ždrijeb će se održati 17. listopada. Prve utakmice doigravanja igraju se 9., 10. i 11. studenoga, a uzvrati su tri dana kasnije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije