NAJAVA Osmo kolo MŽNL-a u znaku uzbudljivih derbija

U 8. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin bit će puno zanimljivih utakmica.

Kolo otvaraju u subotu Polet i Rudar. Susjedni derbi uvijek donosi pregrš zanimljivosti i uzbuđenja i sigurno će tako biti i ovoga puta, ali ipak u ovoj utakmici favorit je domaćin. Utakmicu sude M. Horvat, Čižmešija, Novak delegat Kolarić.

Zelengaj je nanizao tri uzastopna poraza i protiv Slobode iz Slakovca tražit će prekid ove negativne serije i favorit je ove utakmice koju sude Filipić, Mesarić, Mustač – Loparić.

U Nedelišću se odigrava susjedni derbi Nedelišća i Pušćina u utakmici u kojoj je domaćin apsolutni favorit. Suci ove utakmice bit će Filipić, Mesarić, Mustač – Loparić.

U nedjelju prijepodne, od 10 sati, Sloga igra s Međimurcem i u ovoj utakmici su moguća sva tri znaka, a utakmicu će suditi Kramar, Rojc, Pintarić – Mezga.

Bednja je nanizala dvije uzastopne pobjede te je protiv Plitvice favorit, a utakmicu sude Velđi, Jakovljev, Kolarić – Petek.

Novi Marof na svom terenu igra s Podravinom i s obzirom na trenutnu situaciju na prvenstvenoj ljestvici trebaju mu bodovi kako bi se što prije podignuo na prvenstvenoj ljestvici. Utakmicu sude Srnec, Čurila, Tuksar – Ptiček.

Nedeljanec je favorit protiv Mladost Kometa koji vani ne igra baš najbolje, a utakmicu će suditi Klarić, Mihalić, Fic – Peček.

Dinamo još nije izgubio utakmicu, a u nedjelju mu dolazi Jalžabet koji pak tri utakmice ne zna za poraz i u ovoj će sigurno pokušati iznenaditi, mada će mu biti jako teško a utakmicu sude Buden, Svetec, Šmrček – Novaković.

Parovi 8. kola: Dinamo (D)-Jalžabet, Nedeljanec-Mladost Komet, Novi Marof-Podravina, Sloga (Č)-Međimurec, Bednja-Plitvica (G), Zelengaj-Sloboda (S), Polet SMnM-Rudar, Nedelišće-Pušćine. Utakmice započinju u 15.30 sati.

Poredak: Polet SMnM 17, Podravina, Nedelišće 16, Dinamo (D), Rudar 15, Sloga (Č) 10, Mladost Komet, Bednja, Jalžabet 9, Međimurec 8, Zelengaj, Sloboda (S), Plitvica (G) 6, Nedeljanec, Novi Marof 5, Pušćine 4 boda

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije