Čehok potpisao ugovore sa sportskim društvima o korištenju gradskih objekata

U Gradskoj vijećnici gradonačelnik Ivan Čehok potpisao je ugovore o upravljanju i korištenju sportskih građevina.

Ugovore su potpisali Josip Plečko iz Streljačkog društva Varaždin, Tomislav Crnadak iz Stolnoteniskog kluba Varaždin, Marijan Dugandžić iz Teniskog kluba Varteks , Alen Runac iz Hrvačkog kluba Vindija, Ivan Novak iz Županijskog nogometnog saveza Varaždin i Predrag Čosić iz Nogometnog kluba Mladost

Na sportskim građevinama kojima upravlja Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina trenira ukupno 51 sportska udruga. Riječ je o šest sportskih objekata – Sportski centar Sloboda, Stadion Varteks, Sportska dvorana i Baloni u Graberju, Igralište Srednjoškolac, Nogometno igralište u Hrašćici i Jalkovcu.

Sa svim sportskim udrugama Zajednica ima potpisane godišnje Ugovore o korištenju sportskih građevina.

Osim sportskih udruga, Sportsku dvoranu Varaždin u Graberju u jutarnjim satima koriste dvije srednje škole i Sveučilište Sjever za provedbu nastave tjelesne i zdravstvene kulture.

U slobodnim terminima sportske građevine koriste i građani u svrhu rekreacije, kao što je slučaj sa Sportskim centrom Sloboda i Sportskom dvoranom Varaždin u Graberju.

Ostali objekti su dvorana za hrvanje, koju koristi Hrvački klub Vindija, stolnoteniska dvorana, koju koristi STK klub Varaždin, teniski tereni Varteks, koje koristi TK Varteks, nogometno igralište u Biškupcu, koje koristi NK Mladost, streljana, koju koristi SD Varaždin.

U slobodnim terminima navedene građevine koriste i ostale sportske udruge iste grane sporta te građani u svrhu obavljanja rekreacije.

Županijski nogometni savez Varaždin za potrebe rada Saveza, upravlja zgradom u Zagrebačkoj ulici 91.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije