VATRENI Marko Rog pred utakmicu s Finskom: ‘Nemamo pravo na kiks’

Hrvatska nogometna reprezentacija ulaziu zadnju fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. igrati u Rusiji. Tako će sutra hrvatska izabrana vrsta zaigrati protiv Finske na Rujevici, stadionu NK Rijeke.

Hrvatska je prva u skupini, no ima jednak broj bodova, 16, kao i Island, dok dva boda manje, 14, imaju Turska i Ukrajina. Upravo takvo izjednačeno stanje stavlja pred hrvatske igrače imperativ pobjede. Finska je na predposljednjem mjestu sa sedam bodova.

Marko Rog već se ustalio na popisu izborniha Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačića, a drugačije nije ni ovaj put.

– Naravno da očekujemo plasman na Svjetsko prvenstvo i vjerujemo u njega. Pred nama su dvije važne utakmice, ne smijemo se opustiti jer nemamo pravo na kiks. Moramo odigrati kako znamo i ostvariti zacrtani cilj.

Osvrnuo se i na brojne ozljede koje su s popisa izbacile neke prvotimce.

– Bez obzira na izostanke, mnogo smo puta pokazali da imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu uskočiti. Nadamo se pozitivnoj, lijepoj atmosferi na Rujevici. Vjerujem da ćemo na kraju slaviti zajedno s navijačima – rekao je Marko Rog.

Utakmica počinje u 20 sati i 45 minuta, a već u ponedjeljak Hrvatska odlazi u goste kod Ukrajine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije